onsdag 22 mars 2017

Det är tur att hon är söt!

Jag är fortfarande väldigt tacksam över att min kära syster inte är aktiv i några offentliga forum överhuvudtaget. Det gör det så mycket enklare att hänga ut henne!!
Men om hon berättar saker för mej så får hon skylla sej själv...och hon berättar allt för mej 😊
Hon jobbar ju på polisen och när en inkommen mobil legat där länge och inte blivit hämtad eller ägaren hittad så krossas den, ordagrant! Den slås i tusen bitar för att bilder och annat som finns på den  inte ska hamna i fel händer!
Så, när hon själv då ska byta telefon tänker hon i samma banor. Hon tar en hammare och totalförstör sin gamla telefon. 
Jag kan se henne med hammaren, få utlopp för sina aggressioner lite smått rosig om kinderna..
Henke kommer hem och frågar vart hon tankade över bilderna som låg i telefonen. 
Tystnaden som uppstår......
R.I.P alla bilder från 3 år tillbaka!!
Det är tur att hon är söt!
Tror hon behöver ett glas vin..
Hon behövde inte ett glas på nyårsafton iaf. Trots att hon och Henke öppnade en flaska Amarone för 300 kr drack de bara vars ett halvt glas av det goda vinet. När klockan sen slog tolv och det var dax för raketer hade de inget att sätta raketerna i för uppskjut. 
Vad gör man? Jo, man häller ut hela Amaronevinet och använder flaskan som raketramp!!! Gudars Skymning.. Här hjälper det inte att vara söt!
Fast hade hon inte hällt ut det hade väl hundkräket..nej, så säger man inte..Simba dratt det i sej. Han brukar dock gå på de mer svårsmällta sakerna. De har tex inga tavlor längre såvida de inte fanns en spik i takhöjd. För övrigt är väggarna kala. Tavlorna är flyttade eller uppätna!
Disktrasan kom ut den normala vägen efter en vecka. Fortfarande hel!
Vitlökspressen gick dock inte att rädda. 
De var hemma hos oss på mellofinal nu i mars. Simba var såklart med! Jag hade köpt det största benet jag kunde hitta i affären till honom så han skulle ha att göra. Han åt det på trägolvet...Det lät som om han anlade en extra nedgång till källaren eller kanske drog i sej trägolvet när han ändå höll på..
Han tog en paus och kom strax tillbaka med ett enormt blockljus i munnen..
Ett halvt kilo blockljus hade säkert smörjt upp tarmarna lite.
Efter 3 dagar ringer syrran och frågar om jag är av med en strumpa. För Simba har kräkt upp en röd strumpa. Hon frågar oxå om jag vet var den andre finns så han inte dratt i sej den oxå.
Jag hittar den! Hon undrar om jag vill ha tillbaka den andre strumpan.
Hrm, den har legat och gonat sej i hans tarmar i 3 dagar..Nej tack!! Keep it!!
Det är tur att hon är söt!!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar