onsdag 12 mars 2014

April 2011

Känns rätt skönt att alla hysteriska saker inte bara drabbar mej, utan även min kära syster.
Här är det hennes dotter H, 2 år som står i centrum ihop med deras hund Viggo, en fullständigt galen, överaktiv mattjuv som lider av ADHD eller A till ÖD.
Iaf börjar det med att lilla H bajjar i blöjan. Syrran fixar det och bestämmer sej för att låta henne lufta rumpan. Alla småbarnsföräldrars största misstag!!!
Under tiden behöver hon släppa ut Viggo i trädgården. Hon får dock ha lite koll eftersom grannhunden löper o Viggo hoppar över staketet ibland.
Han springer fram o tillbaka vid staketet o ylar så hon bestämmer sej för sätta honom i linan i trädgården istället för o vara på säkra sidan..Härligt!!
På väg in i huset hör hon hur H skriker. Lilla H, som luftade rumpan har bajsat igen..i myshörnan på hennes rum. 
Låt mej beskriva myshörnan...mest för att jag tycker att det e komiskt!
En madrass på golvet i rummet med ett antal kuddar, nån filt och 1836 mjukisdjur!
Inte det bästa stället att rallybajsa på om man säger så..
Hon har bajs på kroppen, på händerna, på madrassen, på mattan samt på hälften av alla mjukisdjuren.
H placeras i badkaret utan vatten så länge.
Storebror A, 4 år observerar mammas stressade och stirrande tillstånd. Han tar tag i hund nr 2, Dante och säger till syrran. Mamma, Jag håller honom så att han inte äter upp bajset. Syrran tar tacksamt emot den hjälpen medan det slår henne att hon kanske ska titta till Viggo i trädgården.
När hon kommer ut har hundjäveln fått för sej att han ska fly trots att han sitter i en lina!!
Han har hoppat över staketet och precis i det ögonblicket när han graciöst svävar över staketet med tungan ute o tänker att HA..jag drar nu..DÅ tar linan slut!!
Han hänger på andra sidan staketet o kämpar lite skamset för sitt liv. Humor i min värld..Syrran var inte lika övertygad!
Hon springer ut och räddar honom genom att slita över honom på rätt sida av staketet, tar med honom in o ger H ett efterlängtat bad!
Dem sätter sej för att äta. Köttsås!! H har skeden full av köttsås när hon samtidigt som hon äter sjunger imse vimse spindel, o i det ögonblicket det är dax för "Upp stiger solen" kastar hon ut med armarna o skickar köttsåsen över hela den vita väggen. Mosters lilla tös! Syrran behåller lugnet och hundarna fixar väggen och det som hamnade på golvet. 
Dessa "rara" hundar har ändå bidragit till många skratt. Speciellt på syrrans 30 års kalas när hon öppnade dörren tårögd för att hundarna hade dratt i sej 2 plåtar hemmapizza..Ja VI skrattade alltså..hon skrattade inte alls faktikst, men köbepizzan var god!
En annan dag tar syrran o hennes barn en cykeltur till hennes svärmor i stan. Svärmor bor bredvid kanalen så det ska matas ankor först!
A blir lite trött på cykeln bakom pappa o slumrar till i sin stol.
Pappa ställer honom på marken o frågar om han är vaken. Ja säger A.
2 sekunder senare rasar en sovande A ner för slänten o hamnar i kanalen, och ytterligare 1 sek efter det är även hans pappa i kanalen för att fiska upp sin son som gjorde ett klockrent dyk med hjälm o allt.
A tyckte det var kallt men var mest brydd över sjögräset i munnen.
Svärmor måste iaf ha ett starkt hjärta som bevittnade kaoset från sin balkong.
Ankorna blev fresten utan bröd oxå!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar